BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

COVID-19

Hei,

Da det ser ut til at det er en stund til vi kommer tilbake i svømmehallen har trenerne laget egentrenings uke program som svømmerne kan følge.

Her vil vi legge ut programmene etter hvert som de blir laget.

Trenere i BK-Svømming

BK-Svømming ansetter trenere som har de nødvendige kvalifikasjoner for å kunne utvikle svømmerne våre. Trenere bør ha en fortid som aktiv svømmer og bør også ha fullført, eller god kunskap om svømmeteori tilsvarende den som tilbys gjennom Norges Svømmeforbund sitt utdanningsprogram. Våre trenere jobber ofte i tillegg som instruktører i svømmeskolen vår.

Navn

Tittel

Gruppe

Epost

Lennart Kleppe

 Hovedtrener

K1 + K2

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rune Flaathen

 Ansvarlig trener

K3 + K4, og assistent for K1/K2

 

Nora Kittelsen

 Ansvarlig trener

Rekrutt, og assistent for K3/K4

 

Magnus Midtun

 Assistent trener

Rekrutt, K3, K4

 

Ingvild Brekke

Assistent trener

Rekrutt

 

Celina V. Engebretsen

Assistent trener

Rekrutt

 

Gunhild S. Muggerud

Assistent trener

Rekrutt

 

Personvernerklæring

I forbindelse med nye personvern regler, GDPR, har BK-Svømming utarbeidet en personvernerklæring iht mal- og rammeverk fra Norges Idrettsforbund.

Link til klubbens personvernerklæring og ytterligere info finnes her: personvernerklæring

Innmeldingsskjema er også oppdatert iht GDPR, i vedlegg på følgende link: Oppdatert innmeldingsskjema 

bilde ja til bedre personvern

Personvern

Det nye personvernregelverket til EU stiller klare krav til alle som behandler personopplysninger – også idrettslag. Kravene som følger av loven er krevende å håndtere. NIF har derfor engasjert Deloitte advokatfirma til å lage malverk vedrørende internkontroll for behandling av personopplysninger i idrettslag. BK-Svømming har gjennom dialog med idrettsforbundet utarbeidet vedlagte personvernerklæring som vi ber alle medlemmer om å lese. 

Gjennom dette er det også utarbeidet et nytt innmeldingsskjema som inkluderer idrettsforbundets samtykkeerklæring for bilder, filmer, artikler etc for medlemmer. Dette er nå oppdatert på hjemmesiden.

Retningslinjene vi forholder oss til er definert av Norges Idrettsforbund og finnes under idrettsforbundet.no

https://www.idrettsforbundet.no/klubbadmin/nyheter/viktig-informasjon-til-idrettslag-om-behandling-av-personopplysninger-og-informasjonssikkerhet.-nye-bestemmelser-trer-i-kraft-25.-mai-i-norge/

Politiattest

Alle organisasjoner knytter til seg personer som driver med oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige skal ha et system for å innhente og håndtere politiattester. Retningslinjene vi forholder oss til er definert av Norges Idrettsforbund og finnes her.

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Om klubben Organisasjonsinfo