BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

LÅMØ 2020 region Sør - Parkering

Her vil du finne diverse informasjon om parkering under LÅMØ Sør 2020.

LÅMØ 2020 region Sør - Sponsorer

Her vil du finne diverse informasjon om sponsorer for LÅMØ Sør 2020. Informasjon oppdateres fortløpende.

Flügger Andelen

BK-Svømming har inngått en avtale med Flügger hvor klubben kan få en ny inntektskilde basert på medlemmenes uttak hos Flügger.

Alle medlemmene kan nå handle på denne kjøpskontoen og få 20 % rabatt på alle Flügger varer, det eneste som kreves er at man oppgår BK-svømming i kassen når man handler.

For mer informasjon se vedlagt dokument.

Seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikke skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. Likevel vet vi at seksuell trakassering og overgrep skjer i idrettssammenheng, ofte uten at det blir rapportert, håndtert og reagert på.

 

Norges idrettsforbund har laget en side om informasjon rundt dette teamet som dere kan finne her:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/seksuell-trakassering-og-overgrep/

 

Vi ønsker at de som opplever seksuell trakassering eller overgrep i idretten varsler om dette. Ved eventuell varsling ber vi om at det gjøres via epost til BK-Svømming til post@bksvomming.no og/eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Informasjon fra Buskerud idrettskrets vedr seksuell trakassering

 Til idrettslag i Buskerud idrettskrets

Seksuell trakassering og overgrep skal ikke skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon «Idrettsglede for alle».
Likevel vet vi at seksuell trakassering og overgrep skjer i idrettssammenheng, ofte uten at det blir rapportert, håndtert og reagert på.
Norsk idrett har nulltoleranse for diskriminering og trakassering. Dette betyr at det alltid skal reageres på slike handlinger. Det finnes egne retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep i idretten [https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/seksuell-trakassering-og-overgrep/]
Norges idrettsforbund lanserte før jul en veileder for håndtering av saker som gjelder seksuell trakassering og overgrep. Den gir råd til:
 De som har opplevd seksuell trakassering eller overgrep i idretten.
 De som har sett eller har mistanke om seksuell trakassering eller overgrep i idretten.
 Idrettslag som mottar varsel om seksuell trakassering eller overgrep.

Her finner du veilederen [https://www.idrettsforbundet.no/tema/seksuell-trakassering-og-overgrep/]

Se brevet fra Buskerud Idrettskrets i sin helhet i vedlagte dokument.

Vi ønsker at de som opplever seksuell trakassering eller overgrep i idretten varsler om dette. Ved eventuell varsling ber vi om at det gjøres via epost til BK-Svømming til post@bksvomming.no og/eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Uncategorised