BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Lisens svømming 2020 + forsikring fra det året svømmer fyller 13 år

Det blir nå sendt ut faktura per epost fra NSF (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) for startlisens svømming 2020 for svømmere fra 9 år og eldre. Denne må betales for alle svømmere som skal være med på approberte stevner i 2020. 

I tillegg: Alle svømmere, f.o.m. det året de fyller 13 år (født 2007 eller tidligere) må betale denne lisensen for å være dekket av Svømmeforbundets idrettsforsikring, altså selv om de ikke skal konkurrere. 

Sjekk evt spam filteret på eposten din om du ikke finner den med en gang.

Husk å betale med KIDnr som du mottar i eposten slik at betalingen blir registrert på riktig svømmer.

De som har registrert seg og sin(e) svømmer(e) i Min Idrett vil dere ha fått fakturaen der også - så dere trenger ikke betale fakturaen to ganger :) For å se fakturaen må du logge deg inn i Min Idrett på PC (ikke mobil). Etter du har betalt og den er registrert, kan du laste ned et lisenskort/bekreftelse på betalingen.

De som har svømmere som kun skal være med på rekruttstevner (og er under 13 år), trenger ikke å betale lisens, de er dekket av forbundets barneidrettsforsikring gjennom sitt medlemskap i BK-Svømming. Men ta gjerne vare på eposten du får med betalingsinformasjon, for den kan også betales ila året, om din svømmer likevel skulle ønske å delta på approberte stevner senere i år. Lisensen gjelder fra den dagen den blir betalt, og ut kalenderåret. Dog kan det ta litt tid fra man betaler til det er registrert i Medley.no.

Se evt ytterligere info om lisens på svømmeforbundets sider i følgende link: http://svomming.no/forbundet/klubbdrift/organisasjon/lisens/

Om dere ikke har mottatt epost eller ikke finner igjen fakturainformasjon, ta kontakt på epost: medlem@bksvomming.no med navn på svømmer, så vil dere få videresendt betalingsinfo.

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Uncategorised Lisens svømming 2020 + forsikring fra det året svømmer fyller 13 år