BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Startlisens

For deltagelse på approberte stevner og konkurranser må hver enkelt utøver betale en lisens til Norges Svømmeforbund. Startlisensen gir utøverne rett til å delta på konkurranser, bladet Norsk Svømming og Idrettsskadeforsikring.

BK-Svømming bestiller en faktura for lisensinnbetaling fra NSF til alle som vil delta på approberte stevner i løpet av året. Hver enkelt betaler sin egen lisensfaktura. Dette må skje i god tid før det første approberte stevne man deltar i.

  • En deltager som ikke har planer om å delta på approberte stevner trenger ikke å betale lisensen for det aktuelle året.
  • Medlemmer som fyller 13 år, og som da ikke lenger dekkes av barneidrettskadeforsikringen, vil automatisk bli dekket av idrettskadeforsikringen ved å betale startlisensen.

Informasjon om lisens og forsikringer 2017http://svomming.no/nyheter/startlisens-2017/

For at NSF skal kunne se at lisensen er betalt må man benytte den KID som er angitt på fakturaen til hver utøver.

For deg som vil betale lisens, men ikke har fått en faktura på epost fra Norges Svømmeforbund for det aktuelle året, ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så skal vi få bestilt en til deg ganske snart.

Utøvere som ikke vil betale startlisens vil likevel ha en dekning gjennom vår kollektive klubbforsikring. Les mer om klubbens forsikringer.

 


 

For å sjekke om en utøver har gyldig startlisens gå til http://medley.no. Deretter følg instruksjonene på bildene.

NB!

Det kan ta opptil en uke fra lisensen er betalt til den dukker opp her. Vi har også erfart at det kan ta noen dager etter årskiftet før det nye året er på plass.

startlisens medley 1

 

startlisens medley 2

 

startlisens medley 3

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Deltagelse Startlisens