BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Stevnepåmelding

Alle BK-Svømmere må melde seg samlet på gjennom BK-Svømming når de skal delta på svømmestevner. Dette er for at arrangøren skal kunne forholde seg til ett kontaktpunkt hos deltagerklubbene med hensyn til påmeldinger, etteranmeldinger, strykninger og fakturering.

Følgende prosedyre gjelder for de fleste stevner:

 1. Det vil bli sendt ut en innbydelse fra vår stevnepåmelder til de målgruppene* som Sportslig Utvalg mener er aktuelle i henhold til våre terminlister. http://bksvomming.no/terminlister.html

  *) Det vil også være mulig for svømmere i andre grupper å melde seg på, men da må man følge med selv og sende påmeldingen uoppfordret. Påmeldingen skal likevel gjennom BK-Svømming (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) da arrangørklubbene krever dette.

 2. Les vedlagt innbydelse. Det er viktig å merke seg begrensninger mhp tidskrav, øvelser og klasser, og om man evt. kan melde seg på med stipulert tid.

 3. Approberte stevner: Svar tilbake til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen intern tidsfrist med navn på svømmer(e) som skal delta.
  -Respekter så langt som mulig stevnepåmelder sin interne påmeldingsfrist. Trener blir enig med svømmer om hvilke øvelser svømmeren skal delta på.

 4. Rekruttstevner:

   Velg øvelser ut i fra egne mål eller på trener sin anbefaling.
  -Et tips er å ikke velge for mange øvelser, eller øvelser som ligger for tett i programmet.

  Svar tilbake til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen intern tidsfrist. Øvelsene skal meldes inn på formen angitt i dette eksempelet:

  Navn Etternavn (1999)

  1.  200m IM      03.09,07

  10. 50m rygg        47,56

  21. 400m fri       5.50,00 (stipulert)

  28. 100m fly       (ingen tid)

  Oppgi tid dersom du har for å komme i et passelig heat.

 5. Send beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen arrangørens tidsfrist dersom svømmeren ikke kan delta allikevel.
  -Oppgi frafall innen fristen slik at dere kan unngå å måtte betale for ubrukte starter.
  -Hensyn til sykdomsfrafall eller legeattester praktiseres ikke i følge regelverket.


 6. Det vil bli sendt ut en epost til de som har meldt seg på om opplegg for turen noen dager før stevnet. Der vil det være informasjon om:
  -Deltagerliste
  -Tidspunkt for stevnestart, innsvømming og lagledermøte
  -Hvem som er lagleder og trener (med kontaktinfo)
  -Reisemål og evt anbefalt reiserute
  -Om transport, avreisested og tidspunkt
  -Andre relevante opplysninger


 7. BK-Svømming vil fakturere deltagerne i hht til disse retningslinjer:
  http://bksvomming.no/deltagelse/kostnader.html

 8. For approverte stevner; har du husket å betale startlisensen til Norges Svømmeforbund?

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Deltagelse Stevnepåmelding