BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Samtykkeskjema vedr. publisering av bilder, film m.v.

Iht nye personvernregler (GDPR) må alle medlemmer i tillegg til innmedlingsskjema, ha utfylt og levert samtykkeskjema vedr publisering av bilder etc på nett og Facebook grupper m.m. For alle medlemmer som er under 15 år må de ha foreldre/foresatte sin signatur på skjema. (dere som nylig har sendt inn skjema, kan se bort fra denne påminnelsen) 

Les også epost sendt 22.01.19 fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om at de som ikke har samtykket til bilder/publisering må ha hatt en dialog med egne barn om dette slik at de selv unngår å bli tatt bilde av (som f.eks lagbilde, arrangementer, stevner etc).

Samtykkeskjema ligger som vedlegg. Det fylles ut, signeres og sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller leveres i svømmehallen merket BK-Svømming. 

Viser forøvrig også til personvernerklæringen i venstre side av menyen og til informasjon på idrettsforbundets nettsider nif.no 

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Foreldreinformasjon Samtykkeskjema vedr. publisering av bilder, film m.v.