BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Ny norsk rekord for Wilma

Gratulerer til Wilma med ny norsk rekord på 100bryst under North Sea Swim Meet i helgen :)

North Sea Swim Meet 2018

Ny treningshverdag - artikkel fra LP 15 Oktober 2018

Fra Laagendalsposten idag, 15/10-18. :) 

20181014-214543 Laagendalsposten

BergmannSvøm 2018

Bilder fra BergmannSvøm 2018 - LP nettavis (+ artikkel)

Klubbstevne utmerkelser

På klubbstevnet og sommeravslutningen fredag 16 juni, ble det delt ut innsatspremier i sin gruppe til Karine, Jardar (ikke tilstede på bildet), Sanna og Trym for god innsats, lagbyggere og flinke til å bidra til felleskapet. Gratulerer :)

Utmerkelse ble også delt ut til Jenny Halden for enestående prestasjoner og første BK svømmer på over 20 år som har kvalifisert seg til EM (mamma Ragnhild mottok premien på vegne av Jenny)

 image 0 550

 

image 4 240

 

image 4 240

 

Svømmeleir i Torremolinos

Svømmeleiren i Torremolinos er over for denne gang. Her er vi straks klare for den siste svømmeøkten i Spania. Svømmerne har trent kjempe bra og NM svømmerne er i god rute fram mot NM 14 - 17 juli i langbane i Kristiansand. Vi har hatt det kjekt på tur. Det var mye treninger og det var jo det som var meningen.  Men vi har rukket å dra på shopping til Malaga, vi har vært på stranda hvor vi i tillegg til å bade i de høye bølgene hang etter båt i oppblåsbar sofa og på en "banan", vi har også hatt tid til å ligge ved bassengkanten på hortellet om vi ønsket det. Vi har alle sammen også vært ute å spist på Italiensk resturant. Der fikk vi smake på forskjellige deilige forretter og en pizza til hver.

Vi har skaffet oss nye venner på tvers av klubbene i Buskerud, da vi reiste på tur sammen med svømmere fra Modum, Øvre Eiker og Drammen.

Mammaen til Andrea og Mina kom på søndag, så Elisabeth tok oss med på fjelltur på mandag. Vi hadde en kort svømmeøkt på morningen før vi gikk opp på fjellet. Det var en fin gå tur og hadde det ikke vært disig, var det sagt at vi kunne sett helt til Afrika.  Vi fant både svømmebassenget og hotellet vårt fra toppen.

14 - 17 juli er det langbane NM i Kristiansand. Eirik og Jenny har indviduelle krav. Vi sender også et stafettlag til NM, som  skal svømme 4 x 100 m fri og på det laget er Mari, Marit, Øyvor og Jenny.

 image 0 550

 image 1 550

 image 2 550

image 5 550

 image 3 240        image 4 240

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Galleri