BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Svømmesesongen er i gang

Svømmesesongen er nå i gang og det er gøy å se bassenget fullt igjen!

40 av svømmerne startet sesongen med treningsleir på Rollag forrige uke og avsluttet sommerferien fulle av trening og gode opplevelser.

I år har vi hatt rekordmange svømmere med på leir. Det er en stor glede å dra på tur med denne gjengen. En glad og treningsvillig gjeng, som har svømt, drevet med basistrening, ulike aktiviteter og hatt det moro sammen.

11 av de eldste svømmerne syklet opp og ned til Rollag - spreke svømmere som elegant mestrer 55 km på sykkelen for så å hoppe rett i bassenget.

Årets overraskelsestur gikk til Dagali og go-cart kjøring. Her konkurrerte svømmerne i en litt annen gren enn vanlig. Ingen ting å si på konkurranseinstinktet her heller, og det ble jevn match til slutt før en vinner kunne kåres.

Leiren har også hatt filmkveld, nattbading, ballturnering og golf på programmet, og ikke minst har vi hatt det sosialt og gøy på tur.

Takk for fin treningsleir - lykke til med sesongstart og hjertelig velkommen på trening alle BK svømmere, både dere som er nye og dere som har svømt en stund.

Følg med på nettsidene våre - vi lander nå de siste brikker for å få til et supert helhetlig treningstilbud til alle våre svømmere.

img 1802

img 1834

img 1850

img 1882

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Galleri Svømmesesongen er i gang