BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Treningsleir ved Nørresundby i Danmark, 21-26.02.2015

DanmarkAlleSamlet

Alle svømmere og trenere samlet ved bassenget i Nørresundby.

Etter en uke på leir er det på tide med en oppsummering. «Den første tanken som slår meg er at dette har vært en av de bedre treningsleirene jeg har vært på», sitat Rune. Jeg, som en av reiselederne, har aldri vært på en mer positiv, inspirerende og motiverende treningsleir enn dette – og mye av æren går til utøverne og trenere. En stor takk rettes også til de som organiserte turen, samt Nina, Elisabeth og Lars som var reiseledere med meg, samt våre sjåfører Ann Christin, Odd, Aage og Kjell Gunnar.

Treningsiver: Å reise på leir med denne gjengen for første gang var jeg veldig spent på. Hvordan ville det gå med 22 ungdommer, mer eller mindre i opprørsk pubertet? Jeg hadde ingen grunn til å bekymre meg!   De trener hardt, de trener mye, de spiser masse og de er utrolig målbevisste. De er dessuten en sosial og blid gjeng, intet trøbbel en eneste dag. Jeg gleder meg til å se hva de får til i fremtiden! Sammen kom alle gjennom en haug med treningstimer med god kvalitet.

Det ble svømt opp mot 10 000 m daglig og noen av de sprekeste svømte enda mer. Imponerende :-)

Vi trente to ganger om dagen av to timers økter. Mellom øktene var det god mat og mye hvile. Og ikke minst hyggelig samvær.

Mesteparten av tiden tilbraktes på det flotte anlegget i Nørresundby, men på mandag tok vi turen til Ålborg for shopping. Noe som var populært.

Siste kvelden gikk turen til gokart World for gokart kjøring og det var super gøy for alle sammen, og innsatsen der var ikke noe dårligere enn i svømmebassenget. Og det var muligens trenerne som var de mest ivrige.

DanmarkGoCart

Her ser vi de tre beste lagene :-)

Jeg som en av de utskremte reiseledere er meget imponert over samholdet og treningsiveren som ble vist. En annen ting som er verd å nevne er også at leggetider ble holdt.  Og alle møtte presis til alle måltider og til svømmetrening. Med andre ord, en fantastisk gjeng :-)

En stor takk til trenere Andrea & Rune, de var med og bidro til at dette ble en treningstur som ga så godt treningsutbytte, og et supert samhold :-)

Vil også takke vertskapet for en veldig god oppvarting. De var meget imøtekommende og gjorde sitt for at vi skulle få best mulig utbytte av vårt opphold.

Hjemreise var på fredag, men før vi reiste hadde vi den siste økten kl 0800, og deretter en god lunsj, før turen gikk hjemover.

Jeg har mange fine bilder av denne flotte turen, så er det noen som ønsker bilder? Ta kontakt!

Øystein 

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Galleri Treningsleir ved Nørresundby i Danmark, 21-26.02.2015