BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Treningsleir i Rollag

img 0335

Det var en stor gjeng med svømmere som onsdag 12/8 reiste til idrettsskolen i Rollag hvor vi hadde oppstartsleir. Hele 42 svømmere, to trenere og ledere/foreldre var med i år. På programmet stod det jogging, svømmeteknikk, teori, ballspillaktiviteter, gokart og rafting. Mye sosialt og mye morro. Det har vært mange organiserte aktiviteter, og svømmerne selv brukte også gymsalen og volleyballbanen flittig. 

img 1648  img 1660

img 1664

Det var nattbad i år også, og det syntes de nye svømmerne var kjempemorsomt. Å gjøre hva de ville i bassenget med lite lys og full musikk :-) 

img 1742

 

img 1682 Det ble litt ekstra kos i år under grillingen - Oda var 16 år og mamma Siri hadde kommet med kake til alle :-)

Et veddemål førte til is til alle svømmerne takket være Kjetil. Under basketball turneringen prøvde Kjetil iherdig å få basketballen i kurven, noe han dessverre lyktes dårlig med. Vegard Arndal var dommer under kampen og forteller at Kjetil prøvde å treffe kurven fra 1 m, 1.5 m og med litt fart uten å treffe. Ballen trillet bort i noen busker.

Kjetil står i en litt dårlig vinkel, mye lenger unna, og kaster ballen mot kurven. Vegard sier i det Kjetil kaster ballen: "Hvis du treffer skal jeg gå fra Rollag...". Idet Vegard fullfører ordet "Rollag", sitter ballen i kurven. Vegard blir lang i maska, og klarer å kjøpe seg ut av denne lille knipen ved å kjøpe is til alle svømmerne :-) 

 img 1668

Det at man kunne velge mellom aktiviteter i år også, var kjempebra. Både de som var på rafting, og de som kjørte gokart, koste seg og syntes dette var helt supert.

Det var en sliten gjeng som reiste hjem den 16/8, men alle var enige om at de hadde hatt det helt topp. Det er en flott gjeng å være på tur med. Det er ikke mye tull og tøys med disse ungdomene, og det går an å snakke med dem når det oppstår noe. Noen av de aller yngste var med på leir for første gang og de syntes det var helt topp. De gleder seg allerede til neste år.

img 1715

 

 

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Galleri Treningsleir i Rollag