BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Organiseringen av BK-Svømming

BK-Svømming tilbyr både svømmetrening med konkurransedeltagelse for barn og unge i svømmeklubben og grunnleggende svømmeopplæring i en egen svømmeskole.

BK Svømming ønsker i størst mulig grad å opptre som en organisasjon slik at det blir enklest mulig å forholde seg til oss. Organisasjonen er likevel delt i to formelle enheter; BK-Svømming og BK-Svømmeskole.

BK-Svømming
BK-Svømming er hovedorganisasjonen og er tilknyttet Norges Idrettsforbund, Norges Svømmeforbund. Bergkameratene Svømming er også med i allianselaget Bergkameratene som en selvstendig organisasjon. Vi er også tilknyttet Buskerud Svømmekrets. (Innmelding i svømmeklubben)

Det er dette som omtales som BK-Svømmeklubb og her finner vi de som driver med vanlig svømming, Synkronsvømming og Masters.

Bergkameratene Svømmeskole
BK-Svømmeskole er skilt ut som en egen organisasjon med et eget styre av regnskapsmessige årsaker. Denne delen av organisasjonen driver med svømmeopplæringen av barn fra 0 år til de er store nok til å drive mer selvstendig svømming. Svømmeopplæringen er i samarbeide med tryggivann.no i Norges Svømmeforbund. (Påmelding til svømmeskolekurs)

Nøkkelinformasjon BK-Svømming BK-Svømmeskole
stiftelsedato: 15.03.1971 03.11.2006
organisasjonsnummer: 975585484 987501677
kontonummer: 2291.64.17369 2291.14.45097
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
hjemmeside: www.bksvomming.no
postadresse: postboks 71, 3602 Kongsberg
besøksadresse: Glabak 14, Kongsberg

Linker til videre informasjon

Årsmøtet                                 Organisasjonsdokumenter
Tillitsvalgte Organiseringen i norsk idrett
Funksjoner Forsikring
Trenere Politiattest
Instruktører Kontaktinformasjon

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Organisering