BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Kurs i Svømmeskolen

Svømmetreningen for barn, ungdom og voksne som trenger grunnleggende opplæring i svømming er organisert BK-Svømmeskole. De som tar svømmekurs i svømmeskolen blir medlemmer i BK-Svømming på samme måte som de som trener svømming i svømmeklubben forøvrig. Medlemsavgiften er bakt inn i kursavgiften.

Nedenfor er oversikten over kurstypene i BK-Svømmeskole. Spørsmål om kurs kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Svømmekurs for voksne

I tillegg til barnekursene nedenfor, tilbyr vi med jevne mellomrom svømmekurs for voksne med utgangspunkt i forskjellige fordigheter. Mer informasjon om voksenkurs her. Voksenkurs er for personer som er 14 år og eldre.

Babysvømming

Alder: 8 uker - 2 år

Kursene går i Skinnarberga rehabiliteringsbasseng som holder 34 grader. Minst en av de foresatte er med i vannet. Kursene går over 10 ganger på onsdager.  

(babysvømming må dessverre utgå 1. halvår 2013)

Les mer: Babysvømming

Småbarnsvømming

Alder: 2-5 år

Kurset går over 14 ganger og deltakerne på 4 års gruppa får vannmerket. En av de foresatte er med i vannet. Kurset går normalt over 14 ganger.

Les mer: Småbarnsvømming

Begynnerkurs i svømming

Alder: fra 5 år

Nybegynnerkursene er delt inn i 4 nivåer; Hval, Skilpadde, Pingvin og Selunge. Kurset går normalt over 14 ganger.

Les mer: Begynnerkurs i svømming

Videregående svømmekurs

Alder: Fortsetter fra begynnerkurs omtrent fra 7 år.

Videregående kurs er i svømmehallen. Kursene er delt opp i Sel, Sjøløve, Delfin, og Hai. Kurset går normalt over 14 ganger.

Les mer: Videregående svømmekurs

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Kurs