BK-Svømming

...vi vil og kan i vann!

Bestilling av treningsdresser

Det blir utlevering av treningsderssene mandag 2.11 kl.19.00.

 

 

Nå er det klart for bestilling av treningsdresser med BK logo, siste frist for bestilling er onsdag 14.oktober. Klikk her for å legge inn bestilling i regneark.

BK Treningsdresser/Kosedresser:
Dette er de samme som vi bestilt tidligere, jakke med hette og lommer og bukse i mørkeblått bomullsstoff (joggestoff). Det koster 600,- pr treningsdress. Jakkene har BK kransen og Sense logo på brystet, BK svømmeren øverst på ryggen og navn nederst på ryggen. Buksene har navnet nedover på venstre bein.

Treningsdressene har følgende størrelser:
- 140-150
- 160-170
- Small
- Medium
- Large
- XLarge

Man kan bestille jakke og bukse i forskjellig størrelse. Denne gangen har vi ikke prøvestørrelser, men det er mange svømmere som allerede har disse dressene. Vi har oversikt over hvem som har de ulike størrelsene, så send spørsmål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvem som har hvilke størrelser. Foreldre kan også bestille treningsdresser.

 

Eventuelle spørsmål sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

 

 

 

Nyheter fra VG-NETT

Du er her: Hjem Fellesinnkjøp